Arkiv

En härlig Midsommarhelg önskar vi er alla!

Midsommarhelgen innebär för många ett tillfälle att umgås med vänner och familj. Semestern börjar och mor- och farföräldrar får kanske besök av barn och barnbarn. Eller kanske man träffar goda vänner för midsommarfirande?Vi vet att många med hörselnedsättning väljer att inte tala om att de hör dåligt, kanske är det bara de närmaste i familjen som vet.Att höra dåligt syns inte men det märks ofta ändå. Man…

Nya sätt att höra bättre på möten och i grupp!

Roger SelectHörapparater är ofta till god hjälp för lyssnande på nära håll men med ökat avstånd och omkringljud blir det svårare att hänga med i vad som sägs. Roger Select och Roger Table Mic II hanterar röster på ett banbrytande sätt. Den nya multibeamteknologin med mikrofoner i sex olika riktningar känner igen tal, fångar upp ljudet och överför det trådlöst till hörapparaterna.Roger Select är en helt ny…

Har du också svårt att hitta i djungeln av hörteknik?

Har du också svårt att hitta i djungeln av hörteknik? Du är definitivt inte ensam. Aldrig förr har det funnits så många bra saker som hjälper dig att höra bättre. Problemet är att veta vad som passar och man kan ha nytta av. Med tillbehörsguiden på earstore.se så hjälper vi dig att hitta vad som passar till en viss hörapparatsmodell. Och under hjälpmedelsdelen kan man enkelt hitta fram till vad som passar utifrån om man har hörapparater eller i…

Premiär för nya earstore.se!

Äntligen är den här! Webshopen där du hittar allt för din hörsel. Vi är glada och stolta över att få presentera nya earstore.se! På earstore.se har vi samlat tillbehör till de flesta hörapparatmärken. Använd sökfunktionen för att hitta domer, slangar, filter och trådlösa tillbehör som passar till just din hörapparat. Du hittar också ett brett utbud av hörseltillbehör som kan underlätta vardagen för alla, vare sig…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter